(VIDEO) Poslanici RS postiđeni izlaganjem „snaše gačanske“: Svi nam se smeju

Region 29. mar 202318:57 20 komentara

Predstavljanje izveštaja predsednice Komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske, Obrenke Slijepčević, palo je u drugi plan zbog njenog načina izražavanja i obraćanja poslanicima Narodne skupštine Republike Srpske.

Izlaganje Slijepčević, ili kako je sebe u jednom momentu nazvala „snaha gatačka“, svelo se i na obračun s pojedinim poslanicima, a nije izostao ni osvrt na političku podobnost.

“Ja ne idem na političke skupove, ne idem na pevače, neka nađu bilo koga ko me vidio. Imaš YouTube, brate, pa gledaj”, rekla je Slijepčević.

U pritužbama na njeno izlaganje najglasniji je bio Nebojša Vukanović, lider Pokreta za pravdu i red.

„Kad rikne krava u vašoj Hercegovini moj telefon zvoni. A tek u Vlasenici, gore gde je visočije, onda baš onako zvoni”, odgovorila mu je Slijepčević.

Zamolila ga je za drugačije ponašanje uz obrazloženje da “malo langsa, dodajući “i ja sam Slijepčevićka, snaša gačanska.”

Njeno živopisno izlaganje završeno je aplauzom poslanika, a poseban osvrt imao je, ponovo, Vukanović.

“Cela sala vam se smeje. Meni je žao to reći. Koliko puta na vas apelujem da gospođu Slijepčević negde zaposlite da bude u nekoj administraciji, komisiji, da bude negde pravnik, ali nemojte da nas bruka i sramoti. Ceo nam se svet i region smeje”, poručio je Vukanović.

Sasvim očekivano, nije dugo trebalo ni da društvene mreže postanu preplavljene kako odlomcima obraćanja, tako i komentarima korisnika.

Komentari (20)

Vidi sve komentare