Oglasila se Severina nakon presude

Region 28. mar 202315:44 5 komentara
N1

Nakon što je Severina Vučković na zagrebačkom sudu nepravosnažno proglašena krivom zbog slučaja vređanja socijalne radnice, oglasio se i PR tim pevačice, prenosi Dnevnik.hr.

„Severina nije vređala, nego je protestovala zbog nezakonitog postupanja Centra i najavila da će ih prijaviti i javno obznaniti njihovo nezakonito postupanje. Severina će se svakako žaliti na ovu odluku“, navode.

Pročitajte još

Reč je, dodaje se, o socijalnoj radnici iz područne kancelarije Centra za socijalni rad kojem je upravni nadzor utvrdio niz grešaka u postupanju radi čega je i promenjen, te danas drugi centar vodi predmet.

„U konkretnom slučaju, bila je reč o razgovoru sa socijalnom radnicom nakon što je Severina obaveštena da će joj doći u nadzor proveriti uslove u kojima živi njena mama, premda joj je pre toga ista socijalna radnica tvrdila da će tu prijavu njene sestre zanemariti jer su njenu majku videli u njenom domu i videli da je žena dobro i da se o njoj vodi briga. Međutim, zbog pritiska bivšeg finansijski moćnog partnera, o čemu postoje pisani dokazi, Centar se ipak odlučio doći u prostore gde živi Severinina mama što je bilo ponižavajuće za 86-godišnjakinju o kojoj brine Severina. Nadzor je, naravno, utvrdio da Severina brine o majci, kao što i od rođenja brine na najbolji mogući način i o svom detetu. Uzgred, Severinina sestra uopšte nije pre toga videla njihovu majku godinama, a Severina pored brige o majci i detetu, vodi brigu i o sestrinoj ćerki od njene 19. godine“, prenosi Dnevnik.hr.

Komentari (5)

Vidi sve komentare