Oštetio parkirani automobil, zatvorio se u stan pa bacao nameštaj na policiju

Region 16. sep 202120:09
Izvor: N1

Osječko-baranjska policija privela je u četvrtak predveče muškarca (41) koji je u osječkom Krapinskom naselju oštetio automobil, potom se zatvorio u svoj stan i sprečavao policiju da uđe, a kada je savladan odveden je u pratnji Hitne pomoći.

Nakon pregovora s osumnjičenim, koji se u međuvremenu iz stana spustio na nadstrešnicu iznad ulaznih vrata, policijski službenici uspeli su da uđu u objekat i savladaju ga. Potom je odveden u pratnji Hitne medicinske pomoći.

Policija je oko 15.30 sati dobila dojavu da u Krapinskom naselju neko razbija vozila, nakon čega su policajci došli na mesto događaja, gde su pokušali da uspostave kontakt s osumnjičenim, koji ih je u tome sprečavao.

Potom je pozvan tim specijalne policije s pregovaračem, rekao je novinarima nakon policijske intervencije zamenik načelnika osječko-baranjske Policijske uprave Darijo Premec.

Osumnjičeni je savladan nešto posle 18 sati, a sada sledi uviđaj, kriminalističko istraživanje i utvrđivanje štete, jer je osumnjičeni tokom intervencije neke stvari bacao kroz prozor, navode u policiji.

Iz Policijske uprave su opovrgnuli napise nekih medija o navodnoj talačkoj krizi, jer je, po dosadašnjim spoznajama, osumnjičeni bio sam u stanu.

Komentari

Vaš komentar