Policajac, nezadovoljan šefom, obavio veliku nuždu u njegovoj kancelariji

Region 23. mar 202321:05 13 komentara
Tomislav Miletic/PIXSELL/ Ilustracija

Jedan policajac nezadovoljan svojim šefom obavio je veliku nuždu u njegovom uredu, saznaje Telegram.hr.

Osim toga, uneredio je još nekoliko prostorija u policijskoj stanici.

U pitanju je zgrada policijske stanice koja trenutno nije u funkciji, budući da se preuređuje, piše Telegram.

Svojim šefom policajac nije bio zadovoljan, pa je to odlučio to otvoreno da pokaže. Poruku u obliku fekalija ostavio je u načelnikovom uredu. Telegram nezvanično  saznaje i da mu je bušilicom izbušio nekoliko rupa po zidovima. Iz Policijske uprave zagrebačke nisu potvrdili šta je bio razlog policajčevog nezadovoljstva.

Kažnjen za kršenje javnog reda i mira, udaljen s posla

Iz stanice su hrvatskim medijima rekli da je njihov policijski službenik kažnjen zbog kršenja javnog rada i mira, odnosno drskog ponašanja i vređanja službenih lica.

Nakon toga završio je i na disciplinskom postupku. “Zbog osnovane sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti protiv policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke pokrenut je disciplinski postupak pred nadležnim disciplinskim sudom Ministarstva unutrašnjih poslova”, navode. Prijavili su ga zbog nedoličnog ponašanja kojim je naštetio ugledu policije.

“Napominjemo da je policijski službenik rešenjem načelnika Policijske uprave zagrebačke privremeno udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka”, naveli su iz stanice.

Komentari (13)

Vidi sve komentare