Prodavac na pijaci u Prilepu pokušao da pregazi komunalne inspektore i policajca

Region 25. jun 202217:37 > 18:28 3 komentara
Ilustracija / Robert Atanasovski/AFP (arhiva)

Policija u Prilepu uhapsila je 53-godišnjaka koji je pokušao da kombijem pregazi komunalne inspektore i policajca, jer su ga uklonili ispred gradske pijace gde je nezakonito prodavao "iz vozila".

Kako je saopštila policija, 53-godišnji meštanin Resena je popodne u centru Prilepa, ispred gradske pijace, svojim vozilom „mercedes sprinter“ pokušao da pregazi komunalne inspektore i policajca koji su obavljali službene poslove.

„Da bi ga zaustavila, policija je pucala u gume vozila. Bio je to šok za stanovnike koji su se zatekli u centru Prilepa u blizini gradske pijace i bili neposredni svedoci događaja“, navodi se u saopštenju.

Prema prijavi, inspekcija je prethodno uklonila tog Resenčanina dok je prodavao proizvode „iz vozila“ na Gradskoj pijaci u Prilepu.

„Resenčanin N. K. priveden je u policijsku stanicu i o tome je obavešteno Odeljenje za unutrašnju kontrolu, krivične istrage i profesionalne standarde. Biće izvršen uviđaj, a nakon dokumentovanja slučaja protiv počinioca biće podnet odgovarajući podnesak“, navodi se.