U pucnjavi u Baru ubijen Edmond Mustafa, pripadnik škaljarske kriminalne grupe

Region 27. feb 202409:56 > 12:32 0 komentara
Natalya Volchenkova/Shutterstock

Pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe ubijen je jutros u oružanom napadu u Baru, saopštila je crnogorska policija.

Mediji navode da je ubijen Edmond Mustafa, koji je odranije poznat istražnim organima i koji je avgusta 2020. godine bio uhapšen u Baru. Tokom 2022. godine nudio je tužilaštvu u Crnoj Gori informacije vezane za 11 ubistava koje je navodno počinila škaljarska kriminalna grupa.

„Danas je oko 09:10 časova u Makedonskom naselju u Baru došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je lišen života E.M., član jedne organizovane kriminalne grupe“, saopštila je policija.

Navodi se i da policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti „Jug“ u koordinaciji i saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala tragaju za napadačem.

Iz policije su naveli da je, u službene prostorije policije dovedeno jedno lice čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, a u odnosu na koje se vrše detaljne provere, zbog sumnje da je povezan, ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Policija je nakon oružanog napada blokirala grad.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!