Sakrili kameru u prenosni frižider pa snimali nagu decu u Rovinju

Region 25. jul 202212:314 komentara
N1 (arhiva)

Dvojica nemačkih državljana privedena su u Rovinju pošto su otkriveni da su koristeći ručno napravljenu kameru, sakrivenu u torbi koja liči na prenosni frižider, snimali nagu decu u jednom kampu na području Rovinja, saopštila je istarska policija.

Rovinjska policija sprovela je istragu nad dvojicom nemačkih državljana od 48 i 79 godina zbog sumnje da su počinili krivično delo iskorišćavanje dece za pornografiju.

Prema podacima policije, gosti jednog kampa na području Rovinja su u subotu primetili sumnjivo ponašanje dvojice muškaraca i o tome odmah obavestili obezbeđenje, koje je pozvalo policiju.

Policajci su uhapsili dvojicu muškarca zbog sumnje da su snimali nagu decu kod bazena i na plutajućem vodenom parku. Po naloigu suda pretreseni su vozilo I kamp kućica u kojoj su nemački državljani boravili. Tom prilikompronađena je ručno napravljena sprava za snimanje, prenosni računar, kamera, MP3 player, četiri mobilna telefona, sedam USB stikova i drugi predmeti.

Tokom istrage je utvrđeno da su muškarci ručno napravljenu spravu za snimanje postavili u torbu, koja je izgledala kao prenosni frižider i na taj način su snimali decu.

Istarska policija je pre dve godine uhapsila takođe državljanina Nemačke, koji je kameru sakrio u hemijsku olovku i njome snimao i fotografisao decu bez odeće kraj jednog bazena u Rovinju.

Komentari

Vaš komentar