Selma Bajrami za N1 Sarajevo o zabrani uslaska u Srbiju: Nikada nisam nikoga uvredila

Region 08. feb 202422:23 35 komentara

Selma Bajrami, pevačica iz Bosne i Hercegovine kojoj je Srbija zabranila ulazak u zemlju, ispričala je za N1 Sarajevo šta se desilo na graničnom prelazu i tvrdi da nikada nije uvredila niti Srbiju, niti njene građane. 

Selma je ispričala o tome šta se dogodilo kada joj je na graničnom prelazu saopšteno da joj je zabranjen ulazak u Srbiju.

“Iz ničega izašlo je na veliko. Ja smatram da nisam ništa pogrešila. Smatram da nikoga nisam uvredila, niti išta loše uradila kako bi ugrozila državnu bezbednost Srbije i njenih građana, kako je to pisalo na onom papiru što su mi dali na granici. Samo je bio jedan pasus koji je bio zaokružen – ugrožavanje državne bezbednosti i građana Srbije. Ne znam kako sam ugrozila građane ili Srbiju na bilo kakav način”, kazala je Bajrami za N1.

Bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin izjavio je da je Selmi Bajrami, po njegovom naređenju, zabranjen ulazak u Srbiju.

Bajrami ističe da je ceo slučaj sada u rukama njenog advokatskog tima iz Beograda.

“Po medijima se pričalo da je to bila sporna albanska pesma, taj neki znak orla koji kao, po njihovim tvrdnjama prikazuje ‘Veliku Albaniju’, što nije tačno. To je po mom mišljenju bio sastavni deo koreografije. Ja nikada nisam vređala Srbiju, niti njene građane, niti bilo koju državu. Poznato je da sam apolitična osoba”, objasnila je ona.

Pevačica je zahvalila svima iz Srbije koji su je javno podržali i pružili podršku u celoj ovoj situaciji.

Ona je istakla da je moguće stavljati zabrane ulaska, ali nikada, kako navodi, nekome ne možete zabraniti da nekoga sluša i prati njegov rad.

“Ja neću da gatam. Smatram da to što se desilo je velika nepravda, veliki greh i sramota. Moja BiH je uvek dočekivala raširenih ruku, čak i one koji su činili mnogo gore stvari u BiH, i dalje šetaju, dolaze i niko im ništa ne radi i ne zabranjuje”, rekla je Bajrami.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare