Tragedija u Hrvatskoj – automobil upao u more, stradala poznata plesačica

Polina Golubeva
Instagram/Polina Golubeva

U nesreći na Pelješcu poginula je Ruskinja Polina Golubeva. Iz BMW-a su uspeli da isplivaju vozač i još dvoje putnika, ali Ruskinja Polina Golubeva je ostala u automobilu.

Poznata plesačica stradala je u BMW-u koji je upao u more. Policija je utvrdila da je vozač bio alkoholisan i uz krivičnu prijavu predat je pritvorskom nadzorniku. Kazao je da je mislio da je na putu za Pelješki most.

Iz BMW-a su uspeli da isplivaju vozač i još dvoje putnika, ali Ruskinja je ostala u automobilu. Pokušali su da je izvuku, ali bez uspeha.

Od svoje nekadašnje plesne partnerke emotivnom se porukom oprostio Marko Ciboci, poznat kao član žirija „Plesa sa zvezdama“.

“Pre nekoliko sati imali smo show ‘Ples sa zvezdama‘ na temu ljubavi. Sedeo sam i razmišljao kako je život lep i da je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih bila si ti.

Pre manje od 24 sata ostavila si nas s velikom prazninom u našim srcima i u našim životima. Našu zajedničku prošlost s usponima i padovima ne bih menjao ni za šta na ovom svetu. Ti si bila i uvek ćeš biti dobro i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas…‘, napisao je, između ostalog, Ciboci uz niz fotografija na Instagramu.