Troje poginulih u nesreći u Hrvatskoj: Stradao državljanin Srbije i dve osobe iz BiH

Region 06. dec 202311:04 0 komentara
PU sisačko-moslavačka

Dva putnika, 37-godišnji i 27-godišnji državljani Bosne i Hercegovine, preminula su na mestu događaja, dok je u bolnici preminuo još jedan putnik iz automobila koji je u utorak uveče učestvovao u teškoj nesreći na izlazu iz tunela Učka. Reč je o državljaninu Srbije koji je bio putnik u vozilu, saznaje Večernji u Policijskoj upravi istarskoj.

Ranije je policija javila da je u teškoj nesreći dvoje poginulih, a dve osobe su zadobile teške povrede. Sada se broj poginulih, nažalost, popeo na troje, piše Večernji.hr.

„Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom bosanskohercegovačkih registarskih oznaka iz smera Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane. Izlaskom iz tunela i dolaskom do zavoja udesno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja osobinama puta, već je skrenuo u levo i udario u saobraćajnu signalizaciju, a potom i u deo saobraćajnog ostrva naplatne stanice“, opisala je istarska policija nesreću.

Dva putnika, 37-godišnji i 27-godišnji državljani Bosne i Hercegovine, preminula su na mestu događaja. Njihova tela po nalogu nadležnog državnog tužioca prevezena su na Odeljenje patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije. Vozač i još jedan putnik iz vozila, 25-godišnji državljanin Srbije, prevezeni su u riječku bolnicu, gde je državljanin Srbije naknadno preminuo.

„Nad vozačem automobila sprovešće se kriminalističko istraživanje kada će to biti moguće zbog njegovog zdravstvenog stanja“, zaključuje PU istarska.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!