U Zagrebu uhapšen odbegli saradnik Darka Šarića

Region 30. jan 202318:03 > 19:032 komentara
hapšenje, policija, privođenje, pritvor
Shutterstock

U centru Zagreba uhapšen je strani državljanin za kojim je tragao Interpol, saopštila je zagrebačka policija, prenosi N1 Zagreb.

Pročitajte još:

Tanjug javlja da se radi o Drašku Vukoviću (46), zvanom Ken, za kojim je argentinska policija raspisala Interpolovu poternicu zbog pokušaja krijumčarenja droge.

„U subotu, 28. januara 2023. godine, u prepodnevnim satima, policijski službenici Odeljenja za potragu Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke pronašli su i lišili slobode 46-godišnjeg crnogorskog državljanina u iznajmljenom stanu na području ​centar Zagreba“, navodi se u saopštenju policije.

Kako se dodaje, na osnovu ciljanog prikupljanja informacija, policijski službenici su saznali da se u iznajmljenom stanu u Centru nalazi strani državljanin za kojim je raspisana međunarodna potraga od strane Interpola Republike Argentine zbog krivičnog dela „Pokušaj šverca opojnih droga“.

„Po dolasku na adresu, 46-godišnjak je uhapšen i priveden u službene prostorije, a istog dana, 28. januara 2023. godine, priveden je na Županijski sud u Zagrebu radi pokretanja ekstradicionog postupka”, navodi se u saopštenju policije.

Komentari

Vaš komentar