Maloletnik iz Srbije povređen u Budvi: Lažni policajac pokušao da pregazi grupu mladića

Region 16. jun 202411:39 4 komentara
Shutterstock/Gorodenkoff

Budvanska policija uhapsila je K. M. iz Budve zbog sumnje da je počinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i lažno predstavljanje.

Kako je „Vijestima“ rečeno, Budvanin je u subotu na platou kod kartinga na Jazu umalo pregazio grupu ljudi, dok je maloletnik iz Srbije zadobio povrede.

On je prethodno imao razmiricu sa članom porodice, kada je grupa momaka koja je bila u blizini pokušala da ga smiri i spreči fizički obračun, saznaje crnogorski portal. Međutim, to je razjarilo Budvanina koji je počeo da viče na momke koji su pokušali da umire situaciju.

Predstavio se da je policajac pokazujući službenu legitimaciju. Zatim je seo u auto i pod punim gasom krenuo na grupu momaka koji su ga upozorili na ponašanje, sa namerom da ih pregazi.

Tom prilikom je udario jednog maloletnika iz Srbije koji je bio u društvu tih mladića i zadobio je povrede. Budvanin je jurio autom po platou pokušavajući da ih pregazi, a potom je otišao u pravcu magistrale i udario autom u stub javne rasvete.

Budvanska policija je identifikovala počinioca koji je i uhapšen. Kod njega je, kako je „Vijestima“ rečeno, pronađena legitimacija Međunarodne policijske organizacije (International Police Organization – IPO), koju je policija privremeno oduzela.

O svemu je upoznat dežurni tužilac u Kotoru koji je i naredio hapšenje.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare