Uhapšen još jedan policajac u Crnoj Gori

Region 29. mar 202311:03 1 komentar
Pixabay.com/ Ilustracija

Službenik Kriminalističko-obaveštajne analitike policije u Bijelom Polju i još dve osobe uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije, javila je Radio-televizija Crne Gore, pozivajući se na saopštenje Specijalnog državnog tužilaštva.

Policija je tokom pretresa njihovih stanova i drugih prostorija koje koriste, oduzela veću količinu novca i vredne pokretne stvari za koje se sumnja da su pribavljene kriminalnom delatnošću.

U istom predmetu, zbog istog krivičnog dela, ranije su uhapšeni M.Š. i V.J, protiv kojih je određeno sprovođenje istrage i koji su u pritvoru, prenosi RTCG.

Kako se navodi, u toku je operacija Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odeljenja u kojoj su do sada uhapšeni policajci G. S., M. P., V. B., M. O., kao i T. A, a krivičnom prijavom obuhvaćeno je 17 osoba, među njima najviše bivših i aktivnih policajaca.

Uhapšen je i dugogodišnji službenik i funkcioner Uprave policije Crne Gore Dejan Knežević, koji je ranije bio rukovodilac Odseka za borbu protiv krijumčarenja droga, pomoćnik direktora Uprave policije za organizovani kriminal postao je početkom marta 2021. godine, dok mu je mandat na toj funkciji produžen pre nekoliko sedmica.

Komentari (1)

Vidi sve komentare