Velika akcija hapšenja u vezi sa švercom droge širom Crne Gore

Region 10. feb 202115:30
N1 (arhiva)

U više crnogorskih gradova danas pre podne vršeni su pretresi i hapšenja osoba koje policija dovodi u vezu sa švercom droge, saznaju podgoričke Vijesti iz vrha Uprave policije.

„Pripadnici Odseka za borbu protiv krijumčarenja droge – SBPOKK sprovode akciju ‘Zamka’ koja je rezultat desetomesečne istrage sa međunarodnim partnerima. U toku su pretresi na 30 lokacija u više crnogorskih gradova. Pripadnici ove organizovane kriminalne grupe aumnjiče se za krijumčarenje 2,5 tone marihuane“, saopšteno je jutros iz Uprave policije.

Prema saznanjima Vijesti, u Ulcinju su pripadnici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije pretresali kuće više bezbednosno interesantnih osoba. Akcijom rukovodi Odsek za suzbijanje krijumčarenja droga koji je u tom Sektoru.

Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović saopštio je da u potpunsoti podržava takve aktivnosti.

„Država konačno postaje najveći neprijatelj organizovanog kriminala! Pozdravljam akciju… u kojoj je jutros uhapšeno više lica zbog šverca narkotika. Ovo je tek početak! Puna podrška za ovakve aktivnosti!“, napisao je Abazović na Tviteru.

Komentari

Vaš komentar