Vijesti: U Nikšiću došli do partijskog štaba da traže „putne troškove“?

Region 02. apr 202314:27 5 komentara
Shutterstock / Pensioner

Nikšićka policija prikuplja obaveštenja od više građana koji su zatečeni u štabu jedne partije, a koji su, kako je nezvanično saopšteno "Vijestima", došli da traže da im se nadoknade "putni troškovi".

Prema istim informacijama, proveravaju se i druge lokacije u Nikšiću na kojima se navodno nalaze partijski štabovi, prenose Vijesti.

Pročitajte još

Policija je juče u više gradova sprovela akcije na otkrivanju i sprečavanju zloupotreba u susret predsedničkim izborima.

Pretresano je više lokacija, a radi se na prikupljanju dokaza i izjava osoba za koje su postojale informacije da su počinile krivična dela.

Podgorička policija je u jednom od pretresa našla izborni materijal sa imenima i oznakama, dok su u drugom pronašli biračke spiskove i kopije ličnih karata, rečeno je „Vijestima“ nezvanično iz policije.

Takođe, policiji i tužilaštvu u Bijelom Polju je prijavljeno da su nepoznate osobe pokušale da uzmu lične karte od korisnika tamošnjeg Doma starih i drugih osoba, kako bi ih sprečili da glasaju.

U Crnoj Gori se danas održava drugi krug predsedničkih izbora, u kom će snage odmeriti aktuelni lider države Milo Đukanović i zamenik Pokreta Evropa sad Jakov Milatović.

Sve o izborima možete pratiti u Blogu Uživo.

Komentari (5)

Vidi sve komentare