Huawei MatePad 11: Uređaj koji će vam pomoći da efikasno obavljate radne zadatke

SciTech 13. sep 202108:00
Izvor: Promo / Huawei

Biti efikasan znači što povoljnije koristiti svoje resurse, bilo da su u pitanju vreme, troškovi ili napor koji ulažemo da ispunimo sve stavke sa naše to-do liste. Da bismo je povećali važno je da tokom svakog radnog dana disciplinovano organizujemo svoje vreme, prioritizujemo zadatke i eliminišemo sve one stvari i procese koji nas mogu usporiti i skrenuti nam pažnju.

Ipak, još jedna stvar, koja se u savetima za efikasan rad ne pominje toliko često jeste tehnička opremljenost, odnosno uređaji koje koristimo za rad. Svima nam se dešavalo da se računar pali predugo, da radna površina računara nije dovoljno pregledna i sl. Ponekad na produktivnost i efikasnost utiče i to što baterija našeg poslovnog tableta ili računara ne traje dugo, pa se uređaj isključi taman kada smo na polovini izveštaja. Onima koji su u pokretu teret može biti veliki računar, glomazan za svakodnevno nošenje.

Kompanija Huawei je zato kreirala uređaj uz koji ćete svoje poslove obavljati efikasnije. U pitanju je Huawei MatePad 11 – tablet kompaktnih dimenzija i izuzetnih performansi. U kombinaciji sa pametnom magnetnom tastaturom on postaje vaše omiljeno sredstvo za rad, koje vam donosi lak pristup podacima, smanjuje negativan uticaj plavog svetla na vid i svaku komandu obavlja brzo. A zahvaljujući veoma snažnoj bateriji, koja traje i do 12 sati, Huawei MatePad 11 će vas pratiti kud god vas posao odvede.

Huawei MatePad 11 izdvaja se svojim ekranom koji nudi kvalitetan prikaz i osvetljenost koja displej čini uvek jasnim. Osim toga, njegov ekran poseduje sertifikate TÜV Rheinland Low Blue Light i Flicker Free, što znači da će umor očiju zbog štetnog plavog svetla i treperenja biti umanjen. Sve ovo čini ga prijatnim za svakodnevni rad.

Promo / Huawei

Nova organizovana radna površina učiniće da stvari obavljate brže. Korisnički interfejs Huawei MatePad 11 je pregledan i čist. Na dnu ekrana osetljivog na dodir možete pregledati aplikacije koje su često u upotrebi ili koje su nedavno korišćenje, tako da se uz svega jedan klik možete vratiti zadatku koji ste započeli pre pauze ili važnog poslovnog poziva. Posebno korisne su funkcije Window Lock i Multi-Window. Prva vam donosi mogućnost da paralelno radite na dva zadatka, dok uz drugu istovremeno možete otvoriti i četiri različite aplikacije. Primenjivaćete ih često, dok pišete beleške tokom Zoom sastanka, preslušavate video sadržaje i pravite transkripte, ili pripremate izveštaje na osnovu više dokumenata koje želite da otvorite paralelno.

Osim toga, Huawei MatePad 11 je klasičan i elegantan, tako da će biti svojevrstan dodatak vašem radnom stolu i vašem poslovnom izgledu.