Vršac je novi SBB GIGA grad

SciTech 22. nov 202110:18 > 24. nov 2021 15:301 komentar
SBB

SBB kompanija danas je saopštila da je digitalizacija Vršca završena i da od sada korisnici u ovom gradu imaju povećane brzine interneta, još stabilnije servise i besplatnu digitalnu televiziju na do tri TV uređaja.

Vršac je četranesti SBB GIGA grad i deo najveće mreže nove generacije u regionu zahvaljući petogodišnjoj investiciji od 300 miliona evra u Srbiju.

Nakon Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Niša, Paraćina, Sombora, Leskovca, Valjeva, Zrenjanina i Užica, od sada svi SBB korisnici i u Vršcu mogu da uživaju u digitalnoj televiziji na do tri televizora bez dodatnih troškova, visokom kvalitetu slike i zvuka i neverovatnim brzinama interneta do 1 Gbps u EON paketima.

Brzine interneta u EON paketima se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici EON Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu uživati u brzinama interneta do 1Gbps.

SBB kompanija poziva korisnike da izaberu EON pakete koji u sebi sadrže televiziju, internet i telefoniju. Prelaskom na EON pakete korisnici dobijaju vrhunsko iskustvo gledanja televizije uz EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV, EON profile u okviru kojih se preporučuje korisnicima ono što najviše vole da gledaju, EON Kids profil, EON Connect za upravljanje kućnim internetom, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima i Video klub sa preko 19.000 atraktivnih naslova, super brzi internet i telefoniju.

Za više infromacija posetite sajt sbb.rs, poslovnicu u Vršcu na adresi Žarka Zrenjanina 29 ili pozovite Kontakt centar SBB-a na 19900.

Komentari

Vaš komentar