Exit od 9. do 12. jula, ulaznice u prodaji od 12. decembra

Showbiz 03. dec 201414:17 > 14:22
Izvor: Promo

Šesnaesti Exit festival biće održan od 9. do 12. jula 2015. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Organizatori podsećaju da je Exit od svojih skromnih, ali hrabrih početaka, kada je 2000. godine osnovan kao studentski pokret u borbi za slobodu i demokratiju u Srbiji, tokom 15 godina izrastao u “Najbolji veliki evropski festival”. “Ogroman međunarodni ugled, povorke fanova iz čitavog sveta, neverovatna lokacija i jubilarna godina obećvaju da će naredno izdanje Exita biti jedno od najboljih do sada”, obećavaju organizatori najavljujući nastavak sedmodnevne letnje Exit avanture.

[email protected] festival koji je uspešno lansiran prošle godine sa Queens Of The Stone Age kao hedlajnerima, ove godine će biti predstavljen tokom samog Exita kao posebna celina, u okviru koje će nastupiti neki od najzanimljivijih rokenrol bendova iz zemlje, regiona i celog sveta, a kako se navodi, najave prvih izvođača očekuju se uskoro.

Promo

Exit je, kao i prethodnih godina, obezbedio popuste za najvernije fanove. U petak, 12. decembra tačno u 12h u prodaji će se naći ulaznice po ceni od 5.490 dinara za četiri dana Exit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi, a oni koji kupe komplet ulaznica u sklopu ove akcije biće nagrađeni ulaznicom za Exit avanturu, odnosno dobijaju ulaznicu za Sea Dance Festival potpuno besplatno. Kako se navodi, to je čak 70% popusta u odnosu na regularnu cenu Exit avanture.

Takođe, 12. decembra u podne u prodaji će se naći vrlo ograničen kontigent ulaznica za tri dana Sea Dance Festivala po ceni od 2.490 dinara, što je 65% popusta u odnosu na regularnu cenu. Za nezaboravni letnji doživljaj u prodaji će biti i ulaznice za festivalski kamp na samoj obali mora. Ulaznice za kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne su po ceni od svega 2.990 dinara.

Najbrži koji se 12.12. u 12h budu ulogovali na sajt GIGSTIX, moći će da rezervišu do četiri paketa ulaznica po ovim cenama. Organizatori oporučuju i da je broj poklon ulaznica vrlo ograničen.