Novi Bond zvaće se Spektar i ne snima se u Srbiji

Showbiz 04. dec 201414:00 > 14:03
Izvor: Tanjug/AP/Invision, Joel Ryan

Novi film u serijalu o Džejmsu Bondu zvaće se "Spectre" (Spektar), saopšteno je u Londonu.

Kako prenose mediji, oskarovac Kristof Valc (Christoph Waltz) igraće lika po imenu Oberhauser u 24. fimu o tajnom agentu 007. I ovog Bonda režiraće Sem Mendez (Sam Mendes), a po četvrti put glavnu ulogu će igrati Danijel Krejg (Daniel Craig).

Saopštena su i imena drugih glumaca koji će igrati u ovom filmu – Lea Sejdu (Lea Seydoux) igraće Madelen Svan, Monika Beluči (Monica Bellucci) će glumiti Lusiju Skijaru. Dejvid Bautista (David Bautista) će igrati gospodina Hinksa, a Endru Skot (Andrew Scott) Denbrija.

„Kriptična poruka iz Bondove prošlosti podstiče ga da otkrije zlokobnu organizaciju“, tako zvuči sinopsis EON produkcije, MGM-a i Sonija. „Dok se M bori protiv političkih sila da održi tajnu službu u životu, Bond guli slojeve prevare kako bi otkrio užasnu istinu iza Spektra“.

Novi Bond biće sniman u Londonu, Rimu, Meksiku, Maroku i Austriji, čime su demantovana pisanja britanskih tabloida da će se nastavak avantura čuvenog tajnog agenta snimati i u Srbiji.

U “Spektru” će se pojaviti i novi Aston Martin – DB10 specijalno stvoren za film. „Spektar“ u bioskope širom sveta stiže 6. novembra 2015.