Tor objasnio šta je radio dok su se ostali Osvetnici tukli

Showbiz 28. avg 201622:57 > 23:08
Izvor: YouTube/ScreenSlam

Film “Kapetan Amerika: Građanski rat” bio je jedan od najvećih bioskopskih hitova ove godine. Iako je Kapetan Amerika centralna figrura filma, na platnu su se pojavili gotovo svi Marvelovi Osvetnici. Svi, osim Hulka i Kapetana Amerike.

Treći nastavak “Kapetana Amerike” više je zapravo ličio na treći film o Osvetnicima. Kapetanu su društvo u poslednjem filmu pravili Ajron men, Crna Udovica, Hokaj… ali i neki novi članovi ekipe, poput Antmena ili Spajdermena na kojeg se dugo, dugo čekalo u ovoj franšizi.

Ipak, brojni ljubitelji Marvelovih junaka širom plante, nisu mogli, a da se ne zapitaju – “gde je, dovraga, ovde Tor?”

I mitski nordijski bog konačno se oglasio video snimkom u kojem je objasnio da je rešio da se “malo odmori” u Australiji.

Tor u duhovitom kvazi-dokumentarnom klipu objašnjava da u Australiji živi sa cimerom Derilom, da decu podučava ko su Osvetnici, ali i da ima problema da stupi u kontakt sa ostalim superherojima.

Na kraju ga vidimo na kafi sa još jednim Marvelovim junakom koji se nije pojavio u poslednjem filmu – Hulkom, odnosno dr Brusom Brenerom (to je Hulk kada nije besan, veliki i zelen).

Video klip je režirao Taika Vaititi koji sprema novi film o Toru („Tor: Ragnarok“), a koji je ljubiteljima filma poznat po urnebesnoj novozelandskoj komediji o vampirima “Šta radimo u senci?”.

Tako je snimak Torovog objašnjenja odsustva iz “Kapetana Amerike” istovremeno i tizer za “Ragnarok”, u kojem će i Hulk imati zapaženu rolu.

Premijera filma „Tor: Ragnarok“ zakazana je za novembar 2017. godine.