Nova imena na Sziget festivalu

Showbiz 26. jan 201714:48 > 14:51
Promo

Sziget festival, muzički i umetnički festival koji traje 7 dana, još jednom će imati veoma raznovrstan i uzbudljiv program. Ovoga puta se pridružuju Kasabian, Interpol, Billy Talent, The Kills i mnogi drugi. Na "Ostrvu slobode“ ove godine biće održane 25. po redu Sziget festival od 9. do 16. avgusta, 2017.

Sziget je mesto gde posetioci mogu da uživaju u više od 50 različitih bina tokom 7 dana. Ovo je verovatno najveći multikulturalni festival, gde se sreće više od pola miliona ljudi iz više od 100 zemalja.

Ove godine Sziget festivalu je dodeljena nagrada za „Omiljeni festival izvođača“, što je bila jedina nagrada koju Sziget nije imao. Program će nastaviti da se upotpunjuje, a ovoga puta organizatori su za nas spremili 18 novih imena.

Organizatori festivala se trude da program bude što raznovrsniji i da pokrije sve žanrove muzike. Ovoga puta na glavnu binu stižu Kasabian, Billy Talent, Jamie Cullum, The Kills, Clean Bandit i Metronomy.

Veliki šator A38 će ugostiti izvođače kao što su Interpol, Crystal Fighters, The Pretty Reckless, Fritz Kalkbrenner, Cashmere Cat, Jagwar Ma, Charli XCX, Danny Brown dok će dom elektronske muzike Telekom Arena biti mesto izvođenja za Sunnery James & Ryan Marciano, Flume i Maurice West. Energični bend Leningrad nastupaće na World Music bini.