Netfliks objavio trejler za "Polar" sa Madsom Mikelsenom

Showbiz 09. jan 201914:21 > 14:28
Izvor: Netflix

Dok očekujemo premijeru Netfliksove adaptacije veb-stripa "Polar", popularni servis za gledanje filmova i serija nas je obradovao trejlerom za ovaj film.

Polar je veb-strip u izdanju „Dark Horse Comics“ i prati Dankana Vizla, poznatijeg kao Black Caiser, vrhunskog ubicu i špijuna iz doba Hladnog rata.

Dankan je penzionisan, ali njegovi dani mira prestaju pokušajem atentata na njega.

Njegov bivši poslodavac šalje na njega vojsku profesionalnih ubica. Njihova misija se završava isključivo smrću, njegovom ili njihovom, a Dankan nema baš naviku da umire.

Tako se Dankan protiv svoje volje nalazi ponovo u igri protiv mlađih, bržih i spretnijih ubica koje ništa neće zaustaviti u misiji da ga ućutkaju.

Dok se bori za svoj život, Dankan će morati da zaštiti i mladu ženu sa kojom se sprijateljio u kratkotrajnoj penziji.

„Polar“ je akciona avantura sa šmekom Džima Steranka i Frenka Milera, a scenarista i crtač je Viktor Santos. Neizbežno je ignorisati uticaj Frenka Milera na Santosa.

„Polar“ je divljačka noir krimi priča. Svaki panel je pun surovog nasilja ili sirove seksualne energije. Napetost se završava ili smrću ili strastveno, podsećajući tako na Milerov „Grad greha“.

Netfliks je nadmašio nekoliko drugih studija u otkupu prava na adaptaciju ovog veb-stripa.

Film izlazi 25. januara na Netfliksu, a režiju potpisuje Jonas Akerlund. Uloge će tumačiti: Mads Mikelsen, Vanesa Hadžins, Ketrin Vinik i Mat Lukas.