Kuća Tonija Soprana prodaje se za 3,4 miliona dolara

Showbiz 03. jun 201913:21 > 13:22
Izvor: Promo/HBO

Porodična kuća mafijaškog bosa Tonija Soprana nudi se na tržištu nekretnina 20 godina nakon što je prvi put emitovana mnogima omiljena televizijska serija.

Peti i Viktor Rekja nude na prodaju svoju kuću u državi Nju Džerzi za 3,4 miliona dolara, prenosi Njujork tajms.

Na internet stranici „Zillow“ koja procenjuje vrednost nekretnina, kuća je procenjena na 1,53 miliona dolara, ali njezini vlasnici smatraju da će holivudska slava njihove imovine povećati potražnju, a i cenu nekretnine.

Kuća ima 520 kvadratnih metara. Čine je četiri spavaće sobe i četiri kupatila.

Seriju „Sopranovi“ voleli su i kritičari i publika, a snimljeno je šest sezona koje su emitovane između 1999. i 2007. godine.

Donela je slavu američkoj produkcijskoj kući HBO, koja je kasnije producirala serije poput „Bez oduševljenja, molim!“ (Curb Your Enthusiasm), „Igra prestola“ (Game of Thrones) i „Žica“ (The Wire).

Obožavatelji porodice Soprano iz Nju Džerzi i glave porodice, koju je igrao pokojni Džejm Gandolfini, sada imaju priliku da kupe kuću u kojoj su se odigrale brojne scene.

Po pisanju Njujork tajmsa, glumačka ekipa tamo je snimila između 30 i 50 scena iz serije, uključujući i one iz pilot epizode. Ostatak snimanja odvijao se u replici studija.

Dom porodice Soprano postao je neslužbena turistička atrakcija, a Facebook stranica kuće ima više od hiljadu poseta i dobija na hiljade lajkova.

Ponude vlasnicima zainteresovani kupci mogu dati do 21. juna.