"Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i "Utisak nedelje" najgledaniji i u novoj sezoni

Showbiz 23. sep 201912:19 > 12:26
Izvor: Promo

Emisije "Utisak nedelje" i "Veče sa Ivanom Ivanovićem" su i na početku nove sezone najgledaniji formati u svojim slotovima emitovanja, pokazuju merenja TVbeat, najmodernijeg sistema merenja gledanosti koji se koristi na evropskim kablovskim, iptv i drugim digitalnim platformama.

Početak 11. sezone late night show programa „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u petak, 20. septembra bio je najgledaniji program među gledaocima SBB mreže, a NOVA S je u terminu od 22h do ponoći bila ubedljivo prva po gledanosti čak i u odnosu na javni servis i televizije sa nacionalnom frekvencijom.

U prvoj emisiji nove sezone, Ivan Ivanović je ugostio Maju Nikolić i Natašu Miljković, autorke i voditeljke emisije „Među nama“ koja počinje da se emituje 30. septembra na NOVA S. Autorska emisija Olje Bećković „Utisak nedelje“ u nedelju 22. septembra takođe je bila najgledanija od 21 do 23h kod gledalaca SBB platformi. U novoj emisiji gosti su bili istraživački novinari CINS-a, BIRN-a i KRIK-a: Branko Čečen, Aleksandar Đorđević i Stevan Dojčinović.

Promo

Pored ove dve emisije odlične rezultate gledanosti imali su i nova serija Srđe Anđelića „Ujka – novi horizonti“, koja se prikazuje od ovog vikenda u 20.30h dok „Mentalno razgibavanje“ sa Darkom Mitrovićem i Markom Stepanovićem svakodnevno beleži odlične rezultate zahvaljujući vernoj publici koja se sa njima budi svakog jutra.

TVbeat je specijalizovana platforma za statističku TV analizu u realnom vremenu koja, mereći celu bazu gledalaca, a ne samo uzorak, daje precizne podatke o gledanosti određenog sadržaja ili kanala. Koriste je vodeći dirstributeri TV programa u Evropi, uključujući Veliku Britaniju, Španiju, Belgiju, Švajcarsku, Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Srbiju i dr.

NOVA S može se pratiti u Srbiji preko SBB-a, D3, Total TV-a i EON platforme. Televizija je takođe dostupna i gledaocima u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

NOVA S je deo United Media, u okviru koje posluje i N1.