Netfliks potvrdio: Đuričko uz Fredija Krugera u novoj sezoni "Stranger Things"

Showbiz 22. nov 202021:58 > 22:04
N1

Striming servis Netfliks objavio je imena novih glumaca u četvrtoj sezoni hit serije "Stranger Things", među kojima je i Nikola Đuričko koji će igrati ruskog švercera po imenu Jurij. Ljubitelje serije posebno je obradovala vest da će se glumačkoj postavi pridružiti i Robert Inglund, čuven po ulozi Fredija Krugera u kultnom horor serijalu "Strava u ulici brestova".

Đuričko je još u aprilu, tokom gostovanja u podkastu Agelast, otkrio da je dobio ulogu u novoj sezoni serije „Stranger things“, ali nije smeo da otkriva više detalja.

“Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti”, kazao je proletos popularni sprski glumac.

Sada je stigla i potvrda iz kompanije Netfliks. Kako je objavljeno na zvaničnoj Fejsbuk stranici serije „Stranger Things“, Đuričko će u četvrtoj sezoni igrati nepredvidivog ruskog švercera po imenu Jurij, koji voli keš, loše viceve i hrskavi puter od kikirikija.

Podsetimo, Netfliks nam je već u prvom tizeru za novu sezonu popularne horor fantazije, otkrio da je policjski šef Džim Hoper živ i da se nalazi u Sovjetskom Savezu, tako da je za očekivati da će mu se u novim epizodama putevi ukrstiti sa Jurijevim.

Obožavaoce serije posebno je obradovala vest da će se glumačkoj postavi u novoj sezoni prodružiti i Robert Inglund koji će tumačiti ulogu Viktora Krila, zastrašujućeg pacijenta psihijatrijske klinike. Inglund je najpoznatiji po ulozi Fredija Krugera u kultnom serijalu „Strava u ulici brestova“, a Netfliksova serija upravo je jedan veliki omaž horor i naučnofantastičnim filmskim hitovima iz osamdesetih godina prošlog veka.