Brat princeze Dajane: U seriji Kruna je mnogo izmišljotina

Showbiz 23. nov 202023:16 > 23:22
Izvor: Tanjug via AP Photo/Jim Bourdier

Čarls Spenser, brat princeze Dajane, otvoreno je negodovao nakon što je pogledao samo jednu epizodu popularne serije "Kruna". On tvrdi da ljubitelji ove serije trebaju da znaju da je "Kruna" fikcija.

Naime, serija „Kruna“ prati intrige britanske kraljevske porodice kroz istoriju, a u četvrtoj sezoni bazira se na eru nikad prežaljenje princeze Dajane, piše Nova.rs.

Za mnoge ovo je deo serije koji su najviše iščekivali, a čini se da je baš on zadao najviše glavobolje kraljevskoj porodici.

Monarhija je ljuta ponajviše zbog toga na koji način je predstavljen princ Čarls, a sada je brat princeze Dajane, Čarls Spenser, progovorio o svojim impresijama.

„Serija se u načelu drži činjenica, ali oni važni delići između nisu činjenice. Producenti su me pitali mogu li da snimaju u našem porodičnom domu, ali to nisam odobrio. Brine me to što će ljudi gledajući seriju zaboraviti da je sve to zapravo fikcija. Deo publike doživljava seriju kao lekciju iz istorije, što ona nije i moja je dužnost da upozorim na to na to“, izjavio je brat pokojne princeze Dajane.