Na proleće stiže Kung Fu Panda 3, pogledajte trejler

Showbiz 20. jun 201519:52 > 20:01
Izvor: EPA

Na proleće 2016. vraća nam se jedna od najuspešnijih animiranih franšiza na svetu, u najvećoj avanturi do sada - "Kung Fu Panda 3".

Nastavljajući svoje legendarne fenomentastične avanture, neodoljivi, po­malo nespretni panda Po, suočiće se sa dve velike opasnosti, prenosi MTV.rs. O čemu se tačno radi, otkrićemo na proleće iduće godine, ali smo sigurni da će biti jednako uzbudljivo kao što je bilo i u prva dva nastavka koja su osvojila svet!

Za sada nam je poznato kako će kung fu majstor Po napokon pronaći svo­g izgubljenog oca s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smešnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sam Po. Ali sreću i veselje naru­šiće im Kai, strašni zlikovac kojem je namera da porazi sve kung fu maj­store u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora da izvede nemoguće — da istrenira i i učini kung fu majstorima celo selo prepuno smotanih pandi kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda, koje će moći pružiti otpor nevaljalcu koji im preti istrebljenjem!

Pogledajte trejler: