"Roger Waters: The Wall" u bioskopima samo 29. septembra

Showbiz 14. jul 201516:51 > 16:56
YouTube/Roger Waters The Wall

Ekskluzivno prikazivanje koncertnog filma "Roger Waters: The Wall" planirano je za 29. septembar, samo u bioskopima Sinepleks (Cineplexx), a karte su već u prodaji i to do kraja jula po promotivnoj ceni.

Ova dokumentarna priča o jednom od remek dela u istoriji rokenrola moći će da se vidi u salama Sinepleksa na Ušću, u Delta sitiju i u centru Plaza u Kragujevcu.

Najveća svetska turneja u istoriji, izvedena od strane solo umetnika (koji je gostovao i u Areni u Beogradu), stiže na bioskopsko platno u vidu koncertnog filma, čiji scenario i režiju potpisuju sam Voters i Šon Evans.

Voters je kompozitor, tekstopisac i suosnivač kultnog benda Pink Flojd, koji je redizajnirao i podigao šou „The Wall“ na još viši nivo.

Šou zasnovan na legendarnom istoimenom albumu može se predstaviti kao audio-vizuelno i produkciono remek delo koje zaslepljuje čula u kombinaciji sa intenzivnim ličnim putovanjem u kome se umetnik suočava sa gubitkom koji je doživeo prilikom rata, navodi se u najavi.

Nakon filma, gledaoci će imati priliku da vide specijalni prilog u kojem Voters, zajedno sa kolegom iz benda Pink Flojd Nikom Mejsonom, odgovara na pitanja obožavalaca iz celog sveta.

Karte za ekskluzivnu projekciju filma „Roger Waters: The Wall“ su u pretprodaji na blagajnama bioskopa Sinepleks po specijalnoj ceni od 950 dinara za projekcije u Beogradu, odnosno 750 dinara u Kragujevcu. Promotivna cena ulaznice će važiti do 31. jula.