Ekskluzivno: Zavirite u prostorije CNN-a

Showbiz 01. nov 201418:38 > 18:58
EPA

Ukoliko nikada niste bili u Njujorku N1 vam pruža priliku da upoznate taj grad. Kao ekskluzivni partner CNN televizije dobili smo mogućnost da zavirimo u prostorije tog medijskog giganta i upoznamo njihove zvijezde.

N1 televizija je imala priliku da obiđe zgradu CNN-a, smeštene u Desetoj aveniji u Njujorku.

Dok smo prolazili prostranim hodnicima Time Warner Centra sa zidova su nam se smešila zaštitna CNN-ova lica. Reč je o takozvanom „Hall of fame.


Imali smo sreću da prisustvujemo snimanju trenutno najpopularnije emisije “Quest means Business” i upoznamo legendarnog voditelja Ričarda Kvesta. On je poznat po jedinstvenom voditeljskom stilu koji uključuje afektiranje, kreveljenje i razne akrobacije, što nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Televiziji N1 poželeo je sretan početak rada.

Sreli smo se i sa drugim najvažnijim licem CNN-a, voditeljem autorske emisije “Anderson Cooper 360 stepeni” koji je stekao nadimak “Srebrena lisica”, zbog svoje prepoznatljive srebreno sijede kose.

Cooper se oduševio kada je saznao da dolazimo iz Sarajeva te nam je pokazao sve svoje press akreditacije, kojih je jako mnogo. Ona koja nas je najviše dojmila je press akreditaciju sa grbom BiH koju je dobio dok je izvještavao iz Sarajeva ratne 1994. godine.

News room ili kontrolne sobe, odakle se pomno nadziru svi sadržaji emisija su opremljene najsavremenijom tehnologijom i softverima. Producenti i osoblje master kontrole u potpunosti vladaju minutažom i diktiraju svaku sekundu programa. Kako to sve izgleda pogledajte u prilogu.