Stivi Vonder i njegova verenica čekaju trojke

Showbiz 04. nov 201408:57 > 09:01
EPA

Američki muzičar Stivi Vonder uskoro će ponovo postati otac i to 11. put, pošto njegova verenica Tomika Robin Brejsi čeka trojke, preneli su sinoć mediji u SAD.

„Ne znam da li je Stivi planirao da ima 11 dece, uključujući sada trojke, ali je zbog toga izuzetno srećan i zna da je to posao s punim radnim vremenom“, izjavio je izvor blizak 64-godišnjem muzičaru.

Vonder i njegova 40-godišnja verenica gajiće decu u svom domu u Los Anđelesu, dodao je isti izvor.

Muzičar, čija turneja „Key of Life“ počinje 6. novembra koncertom u Njujorku, već je otac osmoro dece.

Vonder ima dvoje dece s Kai Milard Moris – Mandlu i Kailand od devet i 12 godina, dvoje dece s Jolandom Simons – Ketju (37) i Ajšu (39). Ima još dvoje dece, čije majke Vonder nije želeo da otkrije – Kvam (26) i Sofija, za koju se ne zna tačno koliko ima godina. Ima sina s Melodi Mekali, 37-godišnjem Mumtaza.

Vonder sa sadašnjom verenicom ima sina rođenog prošle godine.

Stivi Vonder je američki tekstopisac, multi-instrumentalista i muzički producent. Slep od rođenja, Vonder je potpisao ugovor s Motaun rekordskom s 11 godina. Motaun je još uvek njegova izdavačka kuća.

Snimio je više od 30 pesama koje su se našle među deset najslušanijih pesama u SAD, i nagrađen je sa 22 nagrade Gremi, najviše od svih muških solo izvođača.