Bijonse se vratila na scenu: Privatni koncert za 24 miliona dolara

Showbiz 23. jan 202318:537 komentara
Izvor: Kevin Winter/Getty images North America/Getty Images via AFP

Pevačica Bijonse održala je svoj prvi javni nastup posle pet godina pauze, i to na privatnom koncertu u Dubaiju koji je naplatila 24 miliona dolara. Međutim, LGBT zajednica je nezadovoljna je jer njihova "ikona", kojoj novca ne manjka i koja navodno zastupa njihova prava, odlučila da peva u zemlji koja ta ista prava ne priznaje.

Bijonse je održala privatni koncert na otvaranju jednog luksuznog hotela u Dubiaju. Iako je važilo strogo pravilo za 1.500 zvanica da je upotreba mobilnih telefona zabranjena, snimci nastupa preplavili su internet i društvene mreže.

I dok su mnogi fanovi bili oduševljeni zbog povratka „Queen B“, drugi nisu bili tako srećni što se vratila nastupom baš u Dubaiju, koji ima stroge propise protiv istopolnih veza.

Poslednji album Bijonse – „Renesansa“, navodno slavi crnu kvir kulturu i crpe inspiraciju iz LGBT ikona. Album odaje počast muzici koja je potekla iz gej zajednica i oslanja se na drag salone u Harlemu u Njujorku.

Muzički novinari tvrde da njeni poslednji radovi duguju LGBT kulturi. To objašnjava zašto je mnogim fanovima neprihvatljivo to što je za svoj povratak izabrala Dubai i to za navodni honorar od 24 miliona dolara. Kritičari dodaju da je poznato da je Bijonse multimilionerka, tako da joj ovaj novac i nije bio neophodan.

Komentari

Vaš komentar