Bindžovanje nove serije „Aleksandar od Jugoslavije“ od danas uz SBB

Showbiz 12. mar 202112:35 > 13. mar 2021 15:318 komentara
Aleksandar od Jugoslavije
Promo

SBB kompanija od danas je svima u Srbiji omogućila gledanje svih epizoda nove serije "Aleksandar od Jugoslavije" odjednom.

Ova istorijska drama, reditelja i scenariste Zdravka Šotre, u United Media produkciji, govori o životu, vladavini i istorijskoj ulozi Aleksandra I Karađorđevića. Radnja serije, nastale po romanu Vuka Draškovića, obuhvata period od stvaranja Kraljevine SHS 1918. godine, koja je 1929. postala Kraljevina Jugoslavija, do 1934. godine i ubistva Aleksandra u Marselju. Kralja tumači Ljubomir Bulajić, kraljicu Mariju Tamara Aleksić, a vrhunsku glumačku ekipu čine i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Anica Dobra i mnogi drugi.

SBB korisnici sve epizode serije odjednom mogu da gledaju u Video klubu preko EON, D3 ili Total TV platformi, aktiviranjem usluge za samo 990 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Sve epizode serije „Aleksandar od Jugoslavije“ dostupne su i onima koji nisu SBB korisnici preko bilo kog interneta u Srbiji, putem EON mobilne, EON Smart TV aplikacije i na eon.tv. Uslugu možete platiti online ili slanjem SMS poruke KRALJ na 3355 sa Telenor ili Vip mreže.

Aktiviranjem ove usluge, oni koji nisu SBB korisnici dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 30 dana.

Cela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Za sve koji vole da gledaju serije na tradicionalniji način, svakog ponedeljka u 21 čas na kanalu Nova S emitovaće se po jedna epizoda. Pretpremijera nove epizode od danas, svakog petka biće postavljena u Nova S Play katalogu u SBB Video klubu od 20 časova i na portalu nova.rs od 12 časova.

Za sve dodatne informacije pozovite 19900 ili posetite sajt sbb.rs.

Komentari

Vaš komentar