Broj pregleda Konstraktinog nastupa raste vrtoglavom brzinom, daleko ispred svih

Showbiz 13. maj 202209:55 > 10:0159 komentara
Konstrakta Evrovizija polufinale
Tanjug/AP/Luca Bruno

Nastup srpske predstavnice Ane Đurić Konstrakte na polufinalu Evrovizije u Torinu, na Jutjubu je pogledalo preko 920.000 ljudi za 12 sati, što je daleko više u odnosu na sve ostale takmičare koji su sinoć nastupili.

Prva iza Konstrakte, po broju pregleda sinoćneg nastupa, je predstavnica Španije Šanel, po kladionicama peta favoritkinja za pobedu, sa 537.000 pregleda. Sinoć se publici predstavio i predstavnik Velike Britanije Sem Rajder, drugi favorit za trijumf na Evroviziji, koji je prikupio „skromne“ 122.000 pregleda.

Šanel i Sem Rajder su, međutim, sinoć nastupili van konkurencije, pošto su njihove zemlje deo „petorke“ osnivača Evrovizije, koja ima garantovano mesto u finalu.

Od izvođača koji su se nadmetali za prolaz u finale, prvi iza Konstrakte po broju pregleda na Jutjubu je predstavnik Poljske Ohman, sa 276.000 pregleda.

POVEZANE VESTI:

Zanimljivo je da predstavnica Švedske Kornelija Jakobs, koja se na kladionicama kotira na visokom trećem mestu, ima tek 134.000 pregleda, što je primera radi, manje od Kipra koji se nije ni kvalifikovao u finale.

Od izvođača koji su nastupili u prvoj polufinalnoj večeri, najviše pregleda na Jutjubu, očekivano, imaju predstavnici Ukrajine Kaluš orkestar – 3,2 miliona. Oni su ujedno ubedljivi favoriti na kladionicama za pobedu u Torinu.

Treba imati u vidu i da je prvo polufinalno veče održano u utorak uveče, tako da ti nastupi imaju dva dana duži „život“ na internetu u odnosu na izvođače u drugom polufinalu.

No, da broj pregleda na Jutjubu ime da „zavara“ najbolje dokazuje primer predstavnice Albanije Ronele. čiji polufinalni nastup ima više od dva miliona pregleda, a nije se plasirala u finale.

 

Komentari

Vaš komentar