Četvrta sezona „Čudnijih stvari“ ipak stiže tek naredne godine

Showbiz 10. avg 202100:03

Dugoočekivana četvrta sezona popularne serije "Čudnije stvari" (Stranger Things) na male ekrane stiže tek 2022. godine, najavio je striming servis Netfliks u novom tizeru.

Netfliks je u pola minuta tizera naređao dobro nam poznate kadrove iz epizoda „Čudnijih stvari“ koje smo gledali od 2016. do 2019. godine, da bi nas tek na kraju „počastio“ sa dve, tri sekunde onoga što ćemo videti u četvrtoj sezoni, i to tek 2022. godine.

Detalji o novim epizodama drže se u strogoj tajnosti. Izvesno je jedino da je lik šerifa Hopera ipak preživeo nesreću na kraju treće sezone i da se nekako našao u gulagu u tadašnjem Sovjetskom Savezu, što nam je Netfliks otkrio još početkom prošle godine, u prvom tizeru za novu sezonu.

Poznato je i da će Hoperu društvo u Sovjetskom Savezu praviti švercer po imenu Jurij kog igra naš čuveni glumac Nikola Đuričko.

Serija „Čudnije stvari“  je globalni popkulturni fenomen i veliki omaž naučnofantastičnim, avanturističkim i horor filmovima iz osamdesetih.

Junaci serije su klinci iz gradića Hokins u Indijani predvođeni misteriozonom devojčicom Ileven koja poseduje natprirodne moći. Oni se suprostavljaju jezivim čudovištima iz paralelne dimenzije, ali i vladinim agentima, sovjetskim špijunima, i naravno, školskim siledžijama.

Komentari

Vaš komentar