Disney+ od leta i u Srbiji

Showbiz 26. jan 202210:135 komentara
Disney+
REUTERS/Dado Ruvic/Illustration

Disney+ striming platforma za filmove i serije Diznija, Piksara, Marvela, Ratova zvezda i Nacionalne geografije, prema informacijama objavljnim u američkim medijima, od ovoga leta dolazi i u Srbiju, uz koju je "lansiranje" potvrđeno u ukupno 42 zemlje, na 11 novih teritorija u Evropi i Africi, i na Bliskom Istoku.

Disney+ nudi striming sadržaja bez reklama uz stalno rastuću kolekciju ekskluzivnih originalnih sadržaja, uključujući dugometražne filmove, dokumentarne filmove, akcione i animirane serije, kao i sadržaje kraćih formata, navodi se u saopštenju Komunikacijske laboratorije, nezavisne regionalne agencije za odnose s javnošću, koje prenosi agencija Hina.

Uz pristup dugoj Diznijevoj istoriji neverovatnih filmskih i televizijskih naslova, dodaju, Disney+ je i ekskluzivna platforma za striming najnovijih izdanja studija Walt Disney.

Kroz novi brend zabavnog sadržaja „Star“, Disne+ nudi najnovija izdanja produkcije 20th CenturyStudios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures i još mnogo toga.

Osim u Srbiju, Disney+ od leta stiže i u ostale zemlje regiona: Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, kao i na teritoriju Kosova.

Kako prenose američki mediji, cena mesečne pretplate na novim tržištima još nije saopštena.

Komentari

Vaš komentar