Elton Džon napustio Tviter

Showbiz 10. dec 202208:3215 komentara
Izvor: REUTERS/David Swanson

Britanski muzičar Elton Džon napustio je u petak Tviter, pridruživši se nizu slavnih osoba koje su otišle s te društvene mreže nakon što ju je kupio milijarder Ilon Mask.

POVEZANE VESTI

Džon, koji se trenutno nalazi na svojoj poslednjoj svetskoj turneji, kao razlog svog odlaska naveo je nedavnu promenu politike Tvitera.

„Celog sam života nastojao da koristim muziku kako bih zbližio ljude. Ali, sada me žalosti kada vidim kako se dezinformacije koriste kako bi se naš svet podelio“, objavio je Džon na Tviteru, gde ga prati više od 1,1 miliona ljudi.

„Odlučio sam da više ne koristim Tviter, s obzirom na nedavnu promenu politike, koja će dezinformacijama omogućiti da cvetaju bez kontrole“, dodao je.

Sedamdesetpetogodišnji aktivista i pevač hitova poput „Tiny Dancer“ i „Rocket Man“ se pridružio dugoj listi poznatih i slavnih koji su nedavno napustili Tviter, uključujući manekenku Điđi Hadid, književnicu Šondu Rajms i bivšeg gitaristu sastava White Stripes Džeka Vajta.

„Volim Vašu muziku. Nadam se da ćete se vratiti. Ima li nekih ličnih dezinformacija koje Vas brinu“, upitao je Mask u odgovoru na Džonovu objavu.

Komentari

Vaš komentar