FBI objavio šta se desilo na letu posle kog su se Džoli i Pit razveli

Showbiz 18. avg 202221:23 > 21:2724 komentara
AFP/ Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images

Glumica Anđelina Džoli optužila je svoj tadašnjeg supruga Breda Pita da ju je povredio i verbalno uznemiravao njihovu decu tokom leta privatnim avionom 2016. godine, pokazao je izveštaj FBI u koji je CNN imao uvid.

Pročitajte još:

U obimno redigovanom izveštaju, koji je objavljen na osnovu zahteva za informacije od javnog značaja, navodi se da je glumica ispričala agentima FBI da se sa suprugom i njihovo šestoro dece vraćala u Kaliforniju posle dvonedeljnog odmora. Njen tadašnju suprug Bred Pit je pio kada joj je rekao da pođe za njim u zadnji deo aviona pošto je imao napet odnos sa jednim detetom.

Pitovo ime je prekriveno u izveštaju, ali glumica u više navrata spominje svog supruga. Ona navodi da su otišli u deo aviona koji ima svoja vrata, tako da deca nisu mogla da ih vide. Svog bivšeg supruga je optužila da ju je uhvatio za glavu, za ramena, gurnuo o zid toaleta, vikao na nju i psovao je, između ostalog, da uništava porodicu, navodi se u izveštaju o incidentu.

CNN je zatražio komentar od zastupnika nekadašnjeg bračnog para.

„Sve strane su imale ovu informaciju skoro šest godina i koristile je u prethodnim pravnim postupcima. U tome nema ničeg novog i nema nikakvu svrhu osim da bude objavljeno u medijima i nanese bol“, rekao je izvor blizak Bredu Pitu, komentarišući izveštaj.

Prema izveštaju FBI, Džoli je agentima ispričala da je dvoje njihove dece stajalo ispred vrata toaleta i plakalo uzvikujući „jesi li dobro, mama“. Pit je na to, navodno odgovorio: „Ne, mama nije dobro. Uništava ovu porodici. Ona je luda“, navodi se u izveštaju.

Glumica dalje navodi da je dete odgovorilo da nije majka ta koja uništava porodicu, već otac. To je, navodno, razbesnelo glumca toliko da je krenuo ka jednom detetu „kao da će ga napasti“, zbog čega je Džoli skočila bivšem suprugu oko vrata i počela da ga davi. Bred Pit se oslobodio bacajući se unazad i bacajući bivšu suprugu na stolice koje su se nalazile iza njega, piše u izveštaju.

Anđelina Džoli je navela da je tokom tog koškanja zadobila povrede leđa i lakta i kao dokaz priložila fotografiju, koja je deo izveštaja. U izveštaj su unete i rukom pisane izjave dece, koja potvrđuju incident.

Glumac je tokom putovanja nastavio da pije, kasnije polivajući svoju suprugu pivom. Kada su sleteli u Los Anđeles par se fizički sukobio, a Džoli je optužila višeg muža da je 20 minuta sprečavao nju i decu da napuste avion.

Istražitelji su upitali glumica za ogrebotine koje je Pit prijavio, a ona je rekla da je moguće da mu ih je ona nanela tokom sukoba.

FBI je obavio istragu 2016. godine, ali su se obe strane složile da se ne podiže nikakva optužnica i slučaj zatvori.

Komentari

Vaš komentar