Glumac Armi Hamer optužen za silovanje

Showbiz 19. mar 202115:142 komentara
Izvor: REUTERS/Danny Moloshok

Američki glumac Armi Hamer, poznat po ulozi u filmu "Skrivena ljubav", izgubio je učešće u dva holivudska projekta nakon optužbi na društvenim mrežama za silovanje, a u četvrtak je protiv njega sudsku tužbu podnela mlada žena.

Hamerov avokat Endrju Bretler nazvao je optužbe „skandaloznima“ i rekao da je glumac sve svoje veze održavao „uz potpuni pristanak“.

Optužbu o silovanju danas 24-godišnja žena podnela je pošto je nekoliko žena na društvenim mrežama optužilo Hamera za emocionalno i fizičko zlostavljanje i kazalo da je on imao nasilne seksualne fantazije.

Hamer (34) je tada odgovorio da neće odgovarati na „zlobne napade na mreži“, ali zbog njih je izgubio angažman u dva holivudska projekta.

U četvrtak je žena koja se predstavila samo kao Efi, rekla na konferenciji za novinare da je četiri godine održavala romantičnu vezu s glumcem koji je u to vreme bio u braku s televizijskom voditeljkom Elizabet Čembers.

„Armi Hamer brutalno me silovao 24. aprila 2017. u Los Anđelesu, što je trajalo četiri sata, udarao je mojom glavom o zid, povredio mi lice“, ispričala je Efi.

Rekla je da je da počinio i druge nasilne radnje prema njoj na koje ona nije pristala.

Efi, koja živi u Evropi, rekla je da je Hamera upoznala preko Fejsbuka 2016. i zaljubila se u njega. Kazala je da je nakon navodnog silovanja trpela traumatične „flešbekove“ i imala suicidalne porive te da se oseća krivom što nije ranije progovorila.

Armi Hamer potiče iz bogate preduzetničke porodice, a proslavio se ulogama u filmovima „Društvena mreža“ (The Social Network) i „Call Me By Your Name“.

Komentari

Vaš komentar