Glumac iz „Igre sudbine“ dobio udarac na ulici zbog uloge u toj seriji

Showbiz 04. jun 202115:1920 komentara
Izvor: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumac Miljan Davidović, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine", u četvrtak je dobio udarac, nakon što mu je nepoznati građanin prišao na ulici i zapretio mu da ne dira Ivana Ožegovića, lika iz pomenute serije.

Davidović za Nova.rs navodi da se oseća dobro, da nije prijavio nepoznatog čoveka, te da nije išao u bolnicu. Kako kaže, incident se dogodio na ulici i razišli su se u miru.

„Dobro sam. Ima dosta tih što misle da nije to serija nego da se stvarno događa, poludeli od rijalitija valjda. Pošto sam ja negativac u seriji, on mi je prišao i pitao me što diram Ivana Ožegovića, a onda me udario“, kaže Davidović.

„Nisam ga prijavio, meni je to zanimljivo fenomenološki, incidenata ima, svako nešto doživljava. Mediji su celu priču prepumpali, nisam pretučen. Razišli smo se, ja sam se okrenuo, nije on imao potrebu da se obračunavamo, samo valjda da mi zapreti“, govori Davidović.

Ovu situaciju poredi sa devedesetima, kada se emitovala serija Kasandra.

„Sećaš se onog vremena kada je bila Kasandra, pa su pisali peticiju da se pusti iz zatvora, neverovatno… ovo je ekstremno doduše, svašta se dešava. Moje kolege svašta doživljavaju“, zaključuje glumac.

Komentari

Vaš komentar