Kako je Deni Devito „smestio“ Švarcenegeru: Bio sam toliko naduvan…

Showbiz 13. feb 202211:255 komentara
deni devito arnold švarceneger
Izvor: CHRISTIAN CHARISIUS / POOL / AFP

Glumac Arnold Švarceneger prisetio kako ga je kolega Deni Devito "naduvao" marihuanom na snimanju komedije "Junior" iz 1994. godine.

Švarceneger je, gostujući u emisiji Džimija Kimela, rekao da je Devito „malo šaljivdžija“ i da ga je tokom snimanja „Juniora“ pozvao u svoju prikolicu, jer „kuva dobru italijansku hranu“, prenosi NME.

„Otišli ​​smo do prikolice, jeli smo italijansku hranu, bilo je ukusno – testenina i sve to što je skuvao“, ispričao je.

Nakon jela, Devito je skuvao kafu i ponudio Švarcenegeru cigaru, što je ovaj prihvatio. „Stavio je u usta i zapalio. Pušio sam je i bila je fantastična“, rekao je Švarceneger.

Problem je, međutim, nastao kada je snimanje nastavljeno. Švarceneger se jednostavno ukočio i nije mogao da se seti svoje replike.

„Režiser kaže ‘akcija’, a ja: ‘Hm… šta treba da kažem?’ ‘Pa, nastavljamo sa scenom, Arnolde, koju smo snimali pre ručka. Sećaš se scene u kojoj ste ti i Deni pričali o izlasku, i da si sada trudan? Rekao sam: ‘Ne, ne sećam se, šta smo radili pre ručka?’ Morao sam da odem do supervizora da proverim scenario – potpuno sam sve zaboravio“, ispričao je Švarceneger.

Glumac je rekao kako tek sad i po vremena kasnije saznao da mu je Deni Devito stavio malo marihuane na vrh cigare. „Bio sam naduvan kao zmaj“, požalio se akcioni heroj.

Jednom prilikom je, kako je dodao, pokušao da mu se osveti na isti način, ali se ispostavilo da Devito „ima nos za marihuanu“.

„Dao sam mu cigaru, a on je rekao: ’Ah, ima malo trave u njoj’ tako da nije uspelo“, kazao je.

Pored „Juniora“, Švarceneger i Devito zajedno su glumili u hit komediji „Blizanci“ iz 1988, koja će uskoro dobiti svoj nastavak „Trojke“ gde će se u ulozi trećeg brata, umesto prvobitno planiranog Edija Margija, pojaviti komičar Trejsi Morgan.

Komentari

Vaš komentar