Kejt Hadson i Edvard Norton posetili Muzej Nikole Tesle

Showbiz 09. avg 202121:1126 komentara
ed norton kejt thadson ivona jevtić
Instagram/Teslamuzej

Holivudski glumci Kejt Hadson i Edvard Norton, koji trenutno borave u Beogradu gde snimaju nastavak filma "Nož u leđa" (Knives Out), posetili su Muzej Nikole Tesle, objavljeno je na zvaničnoj Instagram stranici muzeja.

Holivudski glumci fotografisali su se ispred Muzeja Nikole Tesle u Krunskoj ulici, u društvu direktrke te ustanove Ivone Jevtić.

„Velika mi je čast da su nam danas Muzeju Nikole Tesle bili čuveni holivudski glumci i što su izdvojili vreme, pored svih obaveza, da dođu baš u naš muzej. Prelepa Kejt Hadson je svojom neposrednošću pokazala da, iako je toliko slavna, živi kao sav normalan svet“, napisala je Jevtić na svom Instagram nalogu.

Muzej Nikole Tesle među najpopularnijima je u Beogradu, a i ranije su ga posećivale svetske zvezde koje su boravile u glavnom gradu Srbije, poput muzičara Džeka Vajta.

Muzej u budućnosti čeka preseljenje u nekadašnju elektranu „Snaga i svetlost“ na Dorćolu, gde bi konačno trebalo da dobije adekvatan prostor da izloži svoju bogatu kolekciju.

Podsetimo, Kejt Hadson i Edvard Norton trenutno u Beogradu snimaju nastavak filma „Nož u leđa“ u režiji Rajana Džonsona. Pored Hadson i Nortona, u nastavku hita iz 2019. godine igraju i Itan Hok, Žanel Mone, Dejv Batista, dok se Danijel Krejg vraća ulozi ekscentričnog privatnog detektiva Benoa Blanka.

Reditelj Rajan Džonson u Beogradu je već snimao film „Braća Blum“, 2008. godine, sa Edrijenom Brodijem, Markom Rafalom i Rejčel Vajs, inače suprugom Danijela Krejga.

Komentari

Vaš komentar