Kim Kardašijan dobijaće mesečno 200.000 dolara alimentacije

Showbiz 30. nov 202211:562 komentara
Izvor: REUTERS/Lucas Jackson/File Photo/File Photo

Kim Kardašijan i Je, reper ranije poznat kao Kanje Vest, postigli su brakorazvodnu nagodbu koja uključuje zajedničko starateljstvo nad svoje četvoro dece i podelu imovine, objavili su mediji.

Premda će starateljstvo nad decom u dobi od 3, 4, 6 i 9 godina biti zajedničko, Kardašijan će mesečno dobijati ​​200.000 dolara alimentacije jer će s njima provoditi većinu vremena, preneo je Njujork Post. Biće odgovoran i za polovinu njihovih zdravstvenih, obrazovnih i sigurnosnih troškova.

Obe strane odrekle su se međusobne alimentacije, a imovinu će podeliti skladno predbračnom ugovoru.

Sva pitanja koja se odnose na brigu o deci rešavaće zajedničkim dogovorom, no ne bude li u njima učestvovala bilo koja strana, drugoj je dopušteno da sama donese odluku.

O detaljima nagodbe razvoda izvestilo je više medija, pozivajući se na dokumente Višeg suda okruga Los Anđeles.

Roditelji se moraju složiti oko škole koju će deca pohađati i o drugim odlukama koje uključuju terapije, savetovanja ili verske aktivnosti, piše Post, pozivajući se na sudski dokument.

Svaki će roditelj imati pristup deci na njihove rođendane i tokom ostalih posebnih prilika.

Je je pristao preneti jedno imanje u Hiden Hilsu na Kardašijan, koja će zadržati nekretnine u Malibuu i Riversajdu u Kaliforniji te Harisonu u Ajdahu, piše Post.

Slavni par venčao se 2014. godine, a Kardašijan je prošle godine podnela zahtev za razvod braka, kao razlog navevši nepomirljive razlike.

Je je poslednjih meseci izazivao brojne kontroverze javnim ispadima na društvenim mrežama, prekidom unosnih ugovora s velikim brendovima, a njegovi Tviter i Instagram računi su suspendovani. S platformi društvenih medija uklonjene su neke njegove objave koje su korisnici osudili i ocenili ih antisemitskima.

Komentari

Vaš komentar