Ko je sve u trci za ulogu Ejmi Vajnhaus u biografskom filmu?

Showbiz 23. jul 202222:32 > 24. jul 2022 13:219 komentara
ejmi vajnhaus
Ben Stansall/AFP

Čini se da su biografski filmovi o životu velikih umetnika u poslednje vreme u modi. Nakon premijere ostvarenja "Elvis" s Ostinom Batlerom, skorog prikazivanja filma o Merilin Monro "Blonde" s Anom de Armas i snimanja biografskog filma o Madoni s Džulijom Garner, sada je red na "Back to Black", film koji će ispričati život harizmatične umetnice, koja je osvojila svet svojom krhkošću – Ejmi Vajnhaus.

Za kormilom filma nalazi se Sem Tejlor-Džonson, rediteljka „Fifty Shades of Grey“ i bliska prijateljica izvođačice numere Valerie, koja je preminula u 27. godini, piše City magazin.

Iako su u prošlosti otac Ejmi Vajnhaus i njegov agent, o kojem se mnogo raspravljalo, izrazili želju da pevačicu glumi mlada glumica koja je još u nastajanju, u poslednjih nekoliko nedelja više poznatih imena je razmatrano za ulogu. Jedno od njih je Lejdi Gaga, čije bi pevačke i glumačke veštine bile više nego dovoljne da autorki pesme Rehab vrate život.

Junakinja hit ostvarenja „A Star Is Born“, međutim, očigledno nije jedina koja se nadmeće za tako željenu ulogu, naprotiv, u igri su i Kamila Kabeljo, Aleksa Demi iz serije „Euphoria“, te bivša članica sastava „Fifth Harmony“ Loren Hauregi.

Reč je o damama raskošnog talenta, što nam daje nadu u stvaranje velikog filma koji će na pravi način proslaviti lik i delo Ejmi Vajnhaus, čiji je život već ispričan u Oskarom nagrađenom dokumentarcu iz 2016, koji je režirao Asif Kapadia.

Komentari

Vaš komentar