Koncert za decu obolelu od raka u Kombank dvorani

Showbiz 19. feb 202212:50
Izvor: Pixabay

Udruženje "Uvek sa decom" saopštilo je da u saradnji sa Bojanom Mašković i prijateljima organizuje humanitarni koncert pod nazivom "Dete od snova", koji će biti održan u nedelju, 20. februara, od 18.00 u Kombank dvorani u Beogradu.

Ceo prihod od koncerta biće uplaćen udruženju „Uvek sa decom“ za kupovinu stana, koji će biti Roditeljski kutak gde će deca bolesna od raka i njihovi roditelji u pauzama između terapija moći što kvalitetnije da provedu vreme.

Na koncertu će, kako su najavili, svoje hitove pevati Bajaga, Dejan Cukić, Željko Vasić, Boris Režak, Knez, Bojana Stamenov, Saška Janković, Bojana Mašković, Daniel Kajmakoski, Saša Kovačević, Dušan Svilar, Ana Bebić, Igor Simić, Bojan Marović, Branislava Podrumac, Filip Pat, Boda Ninković, Mina Lazarević, Žarko Stepanov, Stojan Đorđević, Mateja Popović, pijanista Filip Bulatović, Etno Jazz Orchestra i mnogi drugi.

Uz muzičke zvezde nastupiće i plesni baletski ansambl na čelu sa Milanom Gromilićem, najveći dečji hor iz Vojvodine „Iskončići“, a svoje stihove će govoriti pesnik Marko Milošević.

Pomoć se, kako navode u saopštenju, može uputiti i slanjem sms poruke na broj 7175, ali i kupovinom ulaznica za humanitarni koncert na blagajni Kombank dvorane i na svim prodajnim mestima i preko online servisa tickets.rs.

Realizaciju humanitarnog koncerta podržali su Ministarstvo kulture i Kombank dvorana, kao i brojne kompanije, stoji u saopštenju udruženja „Uvek sa decom“.

Komentari

Vaš komentar