Kriminalistička serija „Kljun“ prikazana na SFF-u

Showbiz 15. avg 202109:42 > 11:14
Izvor: United Media

Posetioci Sarajevo film festivala (SFF) su u subotu uveče imali priliku da pretpremijerno pogledaju dve epizode nove kriminalističke serije „Kljun“ snimljene u produkciji United Media (UM).

POVEZANE VESTI

Kako je saopšteno iz UM, crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu prošli su glumci Ivana Vuković, Stefan Vukić, Ljiljana Blagojević, Mario Knezović i Drena Mašić, reditelji Jelena Gavrilović i Uroš Tomić, scenaristi Matija Dragojević i Ljubica Luković, kao i izvršna producentkinja Biljana Prvanović.

„Serija je prikazana u okviru programa pretpremijera serija, a sjajna radnja je oduševila publiku. Nakon dve prikazane epizode, odmah su pitali gde mogu da pogledaju nastavak“, navodi se u saopštenju.

Cela glumačka ekipa poklonila se i publici u Cineplex bioskopu nakon projekcije a razgovori o seriji nastavljeni su odmah po završetku.

Boravak u Subotici preokrenuće joj život, posebno kada njoj i njenoj desetogodišnjoj ćerki počnu da se javljaju zastrašujući snovi koji se povremeno i ostvaruju. Prihvatanjem svog neobičnog dara, Sonja će razotkriti opasnu zaveru koja se krije iza navodnog samoubistva, ali i duboko zakopanu tajnu iz svoje prošlosti.

Pored glumaca koji su se poklonili pred publikom u Sarajevu, u seriji igraju i Mićko Ljubičić, Filip Đurić, Nataša Tapušković, Mirko Vlahović, Ivana V. Jovanović, Ljubiša Milišić. Kreativni producent i saradnik na scenariju je Srđan Dragojević, Anja Mijović je takođe saradnik na scenariju. Direktor fotografije je Dušan Grubin, kompozitor Vladimir Pejković a montažu potpisuje Nemanja Ćeranić.

U okviru kompanije United Media posluje i televizija N1.

Komentari

Vaš komentar