Lejdi Gaga udružula se s Versaćeom povodom 10. godišnjice albuma „Born This Way“

Showbiz 03. jun 202111:22
Lejdi Gaga
REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Lejdi Gaga udružila je snage s modnim brendom Versaće kako bi proslavila desetu godišnjicu svojeg albuma "Born This Way" limitiranim izdanjem kolekcije odeće.

Tridesetpetogodišnja pevačica vesti je objavila na Instagramu, samo nekoliko dana nakon što je najavila reizdanje albuma, piše Dejli Mejl.

Trideset posto prihoda od prodaje namenjeno je fondaciji „Gaga Born This Way“, a svrha modne linije je da podrži zajednicu LQBTQ + i mentalno zdravlje.

„Versaće je uvek bio vođa. Oduvek su Đani, Donatela, Alegra slavili prekrasne boje ljubavi koje nosimo u sebi i delimo ih s drugima. Svi smo različiti, ali drugačije je lepo. Hvala Donateli na podršci LGBTQ + mentalnom zdravlju i desetoj godišnjici ‘Born This Way'“, napisala je Gaga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

I ranije je Gaga isticala naklonost ovom modnom brendu noseći npr. Versaćeovu odeću na nastupu na Superboulu 2017. godine, te u reklamama za kolekciju „proleće 2014“, ali i posvetivši pesmu Donateli.

Prvi deo kolekcije sastoji se od posebno dizajnirane majice i beretke u duginim bojama s karakterističnim Versaćeovim „Meduza“ logotipom.

Beretka se prodaje po ceni od 350 dolara, a crno-bele majice „Born This Way x Versace“ za 250 dolara.

Uz to se na aukciji nudi posebna replika kožne jakne brenda Versaće od 20.000 dolara, koju je pevačica nosila na turneji „Born This Way Ball“.

Nova verzija jakne, za čiju je izradu u Versaćeovom modnom ateljeu u Milanu trebalo 400 sati, biće jednako upečatljiva kao i original.

Ali slavlje ne prestaje luksuznim odevnim predmetima. Početkom nedelje Gaga je najavila da će 18. juna, na zadovoljstvo svojih obožavalaca objaviti posebno izdanje svog albuma iz 2011. godine.

Komentari

Vaš komentar