Megan Markl proslavila 40. rođendan

Showbiz 05. avg 202110:485 komentara
Izvor: Reuters/Toby Melville

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, proslavila je u sredu 40. rođendan objavom video poruke kojom poziva svoje prijatelje da pomognu ženama da se vrate na posao nakon pandemije kovida-19.

U kratkom snimku bivša glumica, a danas supruga princa Harija, dva meseca nakon rođenja njihovog drugog deteta, devojčice Lilibet, šali se u razgovoru s glumicom Melisom Mekarti.

„I zato što danas slavim 40. rođendan, pozivam 40 svojih prijatelja da 40 minuta svog vremena posvete pomažući ženama da se vrate na tržište rada“, kaže Megan.

Milioni ljudi u svetu izgubili su posao zbog pandemije kovida-19.

U jednom trenutku u kadru je bio i princ Hari koji žonglira.

Par danas živi u Kaliforniji blizu nekih od najbogatijih američkih zvezda.

Od kada su objavili da napuštaju britansku kraljevsku porodicu, Hari i Megan su u martu dali intervju Opri Vinfri, koji je bio pomalo šokantan jer su otkrili neke pojedinosti, između ostalog da je jedan član kraljevske kuće, kojeg nisu imenovali, bio zabrinut da li će njihov sin Arči biti bele boje kože, s obzirom na to da je Meganina majka crnkinja.

Princ Hari je objavio da će u 2022. objaviti svoje memoare, u kojima će opisati „greške“ koje je učinio i „pouke koje je izvukao“, najavio je njegov izdavač.

Fondacija Archewell, kojom upravljaju Hari i Megan, saopštila je da će bivša glumica za Netfliks producirati animiranu seriju kojom želi da ohrabri devojke da se emancipiraju, a nadahuće bi mogle da im budu žene koje su obeležile istoriju.

Hari i Meghan su potpisali unosne ugovore o partnerstvu s platformama Netfliks i Spotify.

Komentari

Vaš komentar