Metju Peri otkrio srceparajući razlog zašto ne može da gleda „Prijatelje“

Showbiz 06. dec 202210:502 komentara
metju peri
Izvor: Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Američki glumac Metju Peri otkrio je da ne može da gleda hit seriju "Prijatelji" koja ga je proslavila, jer ga podseća na njegovu borbu sa zavisnošću od alkohola i droge.

Peri je u popularnom sitkomu iz devedesetih igrao Čendlera Binga, a u godinama u kojima je bio zvezda jedne od najgledanijih TV serija svih vremena, borio se sa zavisnošću od alkohola i droge.

Nedavno je objavio memoare u kojima se osvrće na borbu sa svojim demonima. Uprkos tome što „Prijatelji“ imaju status kultnog sitkoma, Peri je izjavio da ne može da gleda seriju pošto ga podseća na težak period kroz koji je prošao, prenosi Miror.

„Nisam gledao seriju, jer bi to onda išlo: alkohol, opijati, alkohol, kokain… Mogao sam to da zaključim po svom izgledu iz sezone u sezonu. Zato nisam gledao seriju, jer je to ono što vidim“, naveo je Peri.

„Pio sam 55 vikodina (leka protiv bolova) dnevno, imao sam 58 kilograma, igrao sam u ‘Prijateljima’ i gledalo me je 30 miliona ljudi. I zato nisam mogao da gledam seriju, jer sam bio surovo mršav“, dodao je.

Držao se, međutim, pravila da ne pije, niti uzima narkotike dok traje snimanje, i to, kako je naglasio, iz poštovanja prema petoro kolega sa kojima je radio.

„Ono što me uvek rasplače je da to nije fer. Nije fer što sam morao da prođem kroz tu bolest, a ostalih petoro nisu“, rekao je Peri.

Na snimanja je, ipak, umeo da dolazi „ekstremno mamuran“. Kako je kazao, nekada se toliko tresao da je morao da krije svoje ruke od kamera.

Serija „Prijatelji“ završila se 2004. godine, nakon deset godina emitovanja. Peri je u svojim memoarima napisao da se dok su svi plakali na snimanju poslednje epizode, on osećao potpuno otupelo i nije osećao ništa.

Komentari

Vaš komentar