Najnoviji IDJ hitovi i preko 80 miliona pesama isključivo u HiFi zvuku uz TIDAL

Showbiz 29. nov 202116:34
Promo

SBB korisnici u okviru TIDAL paketa od sada mogu da uživaju u svojoj omiljenoj muzici i novim IDJ plejlistama, isključivo u najboljem HiFi zvuku do sada.

To znači da će korisnici TIDAL Premium paketa, po istoj ceni kao i do sada, moći da slušaju muziku u HiFi kvalitetu uz TIDAL HiFi paket, dok će korisnicima dosadašnjeg TIDAL HiFi paketa i dalje biti dostupne audio inovacije poput Dolby Atmos, Sony 360 Reality Audio i Master sound quality u TIDAL HiFi Plus paketu.

Deo bogate TIDAL ponude, koju čini 80 miliona pesama svih muzičkih žanrova i 350.000 HD video sadržaja, sada su i najveći IDJ hitovi raspoređeni u pet novih plejlista: Balkan Hitovi, Balkan Trap, Balkan Club Bangers, Serbian Music, IDJVideos Greatest Hits.

Više od 4.000 IDJ izdanja, 20.000 pesama i preko 2.000 izvođača među kojima su Relja, Nikolija, Voyage, Nucci, Nataša Bekvalac, Cvija, Teodora Džehverović, Devito i mnoge druge najveće zvezde domaće muzičke scene današnjice, dostupno je u okviru IDJ plelista na TIDAL-u.

O popularnosti IDJ sadržaja i izvođača govore i neverovatne brojke YouTube kanala IDJVideos, koje su oborile rekorde i nadmašile cifru od čak preko 6 milijardi pregleda, impresivnih 80 miliona pregleda mesečno na preko 1.000 muzičkih spotova.

U svim TIDAL sadržajima možete da uživate bez prekidanja i reklama, sa ili bez interneta, preko mobilnog telefona, tableta, računara, SMART TV-a i Bluetooth uređaja. Možete da kreirate i svoje audio i video plejliste, a TIDAL nudi i personalizovane muzičke preporuke.

Pored muzičkih, tu su i ekskluzivni video sadržaji, nastupi uživo, intervjui sa muzičkim zvezdama, podkasti, preslušavanje novih albuma, druženje i upoznavanje sa izvođačima, TIDAL radio emisije koje vode poznati izvođači i influenseri i još mnogo toga.

TIDAL HiFi paket, odnosno nekadašnji TIDAL Premium, je sastavni deo SBB EON Premium paketa sa televizijom i internetom, kao i EON Premium paketa sa televizijom, internetom i telefonijom.

TIDAL paketi dostupni su svim postpaid korisnicima SBB, Total TV i EON paketa van SBB mreže putem MojSBB portala, već od 450 dinara mesečno

Komentari

Vaš komentar