Neočekivani „poklon“ za obožavaoce Red Hot Chili Peppersa

Showbiz 24. jul 202214:138 komentara
Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Red Hot Chilli Peppers iznenadili su obožavaoce najavom novog dvostrukog studijskog albuma „Return Of The Dream Canteen“, samo nekoliko meseci nakon što su izdali album "Unlimited Love" koji je dobio podeljene ocene kritičara.

Novi studijski album popularnog rok sastava iz Kalifornije zvaće se „Return Of The Dream Canteen“ i biće objavljen 14. oktobra. Album je producirao Rik Rubin sa kojim „Ljute papričice“ imaju višedecenijsku i plodonosnu saradnju.

Najavljujući novi album, Pepersi su na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama naveli da su iz zabave svirali neke stare pesme što se ubrzo pretvorilo u „misteriozni proces stvaranja novih numera“.

„Prelepo mešanje hemije sprijateljilo nas je stotine puta na tom putu“, naveli su Pepersi.

„Kada je sve bilo rečeno i gotovo, naša ćudljiva ljubav jednih prema drugima i magija muzike podarili su nam više pesama nego što smo znali šta da radimo sa njim. Pa, shvatili smo. Dva dupla albuma izdata jedan uz drugi. Od kojih je drugi jednako smislen kao i prvi ili obrnuto. ‘Return Of The Dream Canteen’ je sve što jesmo i o čemu smo ikada sanjali“, poručuju Red Hot Chili Peppers.

Podsetimo, Pepersi su u aprilu izdali album „Unlimited Love“, prvi nakon što se gitarista Džon Frušante, posle deset godina, vratio u bend. Uprkos velikim očekivanjima, „Unmlimited Love“ naišao je na podeljene ocene kritičara i obožavalaca benda.

Komentari

Vaš komentar